Qui som?

Cop de coll és un projecte impulsat per l’estudi de comunicació vanderpla. La nostra seu és a Moià (el Moianès), un entorn meravellós que ens inspira i que volem projectar. Col·laborem amb persones i proveïdors del territori, cuidant sempre el bon tracte. Volem ser respectuosos amb el medi ambient, és per això que les nostres peces de roba tenen segells de certificació ambiental. A més, també comptem amb certificacions de bones praxis laborals que asseguren el benestar professional de les persones que la fabriquen.

Eudald

A l’Eudald li agrada molt la pizza amb pernil dolç. També és l’instigador de tot plegat i és qui porta la direcció d’art del projecte i la gestió de tot el tingladet. És fundador de l’estudi vanderpla i com que no pot parar quiet, doncs ara també fa samarretes.

Nerea

A la Nerea li encanta banyar-se al mar, si passaria la vida. Mentre no hi és, s’encarrega de portar les xarxes socials de vanderpla store i com que li encanta conèixer a gent nova s’encarrega de les relacions públiques del projecte.

Dolors

A la Dolors li encanta anar en bici a tot arreu. Quan aparca la bicicleta, imprimeix les peces i prepara amb paciència i molt d’amor tots els paquetes perquè us arribin ben cuquis a casa vostra.