Com comprar?

A través de la web podreu escollir els productes que més us agradin. Un cop tingueu la cistella plena, el següent pas és omplir el formulari i l’adreça d’enviament. Seguidament podreu fer el pagament amb targeta de crèdit. Un cop fet això rebreu un mail de confirmació on podreu fer el seguiment del vostre enviament.

Pagament

El pagament és amb targeta via passarel-la segura de La Caixa.

Enviaments

L’enviament és GRATUÏT per a totes les comandes superiors a 60€ a península (no inclou Balears). L’enviament a península té un cost de 4,99€ (IVA inclòs) excepte Balears. Els enviaments a les Illes Balears tenen un cost de 19,06€ (IVA inclòs). Els enviaments a Ceuta i Melilla tenen un cost de 34,04€ (IVA inclòs). Els enviaments a Les illes Canàries, tenen un cost de 31,42€ (IVA inclòs). Tots els enviaments es faran en un termini de 2/7 dies des del moment de la confirmació de comanda en dies laborables. No es faran enviaments en caps de setmana ni festius. Les comandes fetes a partir de dijous a les 12:00 s’enviaran dilluns següent. Tots els enviaments es faran a través de transport missatger.

Preus

Tots els preus tenen ja aplicat el % d’IVA corresponent en cada cas.

Gestió d’incidències

El client només podrà reclamar en els següents casos: Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta o que el producte estigui en mal estat. Per a qualsevol altre dubte o consulta, poden enviar un mail a store@vanderpla.com indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar l’incidéncia.

Canvis*: TÈXTIL: Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet (vols canviar la talla del producte, etc.), tens un termini de 14 dies (a partir de la data de recepció) per canviar l’article. El producte no ha d’estar usat i ha de ser retornat en el mateix estat en què es va enviar i en el seu embalatge original. Per canviar el producte, hauràs de fer-nos arribar el paquet a l’adreça indicada a continuació. El cost de l’enviament del retorn anirà a carreg del client.Un cop aquest  arribi a les nostres oficines i comprovem que està en les condicions esmentades, farem el canvi del producte i et farem arribar el nou paquet.

Retorns*: TÈXTIL: Si vols retornar (i no canviar) el producte, tens un termini de 14 dies després de la recepció de la teva comanda per fer-ho. Per fer-ho, hauràs d’enviar el producte a les nostres oficines (vegeu adreça a continuació). El cost de l’enviament del retorn anirà a carreg del client. Un cop ens assegurem que el producte torna en les seves condicions originals (en el mateix estat en què es va enviar i en el seu embalatge original) ingressarem el cost del producte al client (restant el cost d’enviament).

*PÓSTERS: Els pósters no es poden canviar ni retornar ja que s’imprimeixen sota comanda un a un. La única excepció és l’esmentada a “Gestió d’incidències”.

Adreça: Carrer d’en Francesc Viñas, 9, 08180 Moià, Barcelona